kontramenad

Szupergonoszokkal tárgyalt Márki-Zay Péter

2019. május 16. - Pintér S. Ándor

Amerikai útjának fő állomásaként a világ legelvetemültebb gonosztevőivel ülhetett egy asztalhoz Washingtonban Márki-Zay Péter. A hódmezővásárhelyi polgármestert többek között a nyíltan sorosista Éjkirály és Thanos fogadták, de részt vett a tanácskozáson Darth Vader is, aki, mint portálunknak elárulta, a találkozóra csak a szintén kiküldetésben lévő Nagy Ernő képviselő miatt ment el:

„- Csupa jó érzésem van a polgármester úrral kapcsolatban, hisz az Ernő vele van. Őt meg már amúgy sem láttam a gimi óta, az pedig, hogy az Ernőnek is van sötét oldala, külön meglepett.” – hörögte bizakodva a tárgyalásra váró sötét nagyúr.

A kíváncsi főgonoszok Márki-Zay Péter tolmácsolásában ismerhették meg Hódmezővásárhely befektetési és infrastrukturális lehetőségeit. A város nyújtotta hatalmas potenciál többőjük érdeklődést is felkeltette: Vader nagyúr például engedélyt kapott, hogy legújabb klónhadseregét a helyi Fidesz-frakció DNS-éből tenyéssze ki.

„Láttam pár élőt a közgyűlésről, és azt kell mondjam, hogy ezek fegyelmezettebben és gyorsabban képesek vonulni (kivonulni; a szerk.), mint bármelyik rohamosztagosom.” – mondta a megegyezés kapcsán fellelkesült Vader, aki programja részeként egy speciális, kizárólag Fekete Ferenc klónokból álló fekete sereg létrehozását is tervezi.

Fontos befektetési javaslattal élt az Éjkirály is, aki közcélú adományaiból támogatná a város sírmegváltási díjainak eltörlését, valamint kampányt indítana a hamvasztásos temetkezés ellen is. Cserébe Westeros sötét ura csak a várost körbevevő árvízvédelmi kőfal lebontását kérte, mert az szerinte korlátozza a saját és serege mozgási szabadságát.

E téren Thanos-szal is sikerült megtalálni a közös hangot: szerinte a kőfal akkora, hogy abban végtelen kő van, ezért egy csettintéssel elintézte, hogy a bontásra városunkban több százezer munkahelyet biztosító bányászkolónia létesüljön.

Az üzleti ügyeken túl szó esett még migránsok betelepítéséről, mecsetépítésről és egyéb gonoszkodásokról is. A talákozót a szokásokhoz híven kecskáldozattal és Soros Györgyhöz szóló imacsokorral zárták.

A vásárhelyi küldöttség szerint fogadtatásuk pozitív volt, kiválóan be tudtak illeszkedni a többi szupergonosz közé.

„Naphosszat csak Promenádot és V24-et olvasok, úgyhogy tudtam, hogy Márki-Zay Péter maga a megtestesült gonosz. De nem: élőben sokkal-sokkal durvább…és magasabb is.” – értékelte tárgyalópartnerét Thanos, az őrült titán.

A bejegyzés trackback címe:

https://kontramenad.blog.hu/api/trackback/id/tr1614830796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MACISAJT 2019.05.18. 09:08:36

Ehelyett a kényszeres "humor" helyett nem volna egyszerűbb megnevezni hogy kikkel és miről tárgyal Dumb és Dumber Washingtonban?
Ja hogy az ciki.
Tegnap már ott tartott az egyik az ATV-ben hogy "kinti magyarok meghívására" voltak...

Muhaha

röf 2019.05.18. 09:42:06

Bakker, ennyire sivár ellenzéke még egyetlen kormánynak sem volt.
Azt fuvolázza az ellenzéki média reggel, éjjel meg este, hogy minden bajnak Orbán az oka, közben a nyomorult szavazó előtt nincs alternatíva.
Azért ez katasztrófa.
Ez sokkal nagyobb probléma, mint elsőre gondolnánk....

Pop40 2019.05.18. 14:32:41

@MACISAJT:

Hát az tuti, hogy nem a ruszkikkal, mint a tolvaj vajdád haverja, bolsi.

index.hu/kulfold/2019/05/18/lemondott_heinz-christian_strache_osztrak_alkancellar/

Ez ugye véletlenül se az az alak volt, aki alig 2 hete parádézott a lótolvaj gazdád mellett, itt Mo-n?
Tudod, akivel együtt mentik meg "Európát". (Ez valami fideszes kód lehet a magyaroktól ellopott pénzre.)

Sajna úgy néz ki, hogy a vajdád által vízionált széljobber áttörés az osztrák börtönre korlátozódik majd.

Muhahahahaha :D :D

Pop40 2019.05.18. 14:36:11

@Pop40:

MZ-nek (és a teljes ellenzéknek) meg itt egy kitűnő adu a kampányra, mielőtt a lótolvaj zsebführer elcsalja jó szokása szerint a választást.

MOST kell minden létező csatornán napi 24-ben bemutatni, hogy a lótolvaj Vitya ezzel a ruszkibérenc bandával akar összebútorozni, akiket épp most rúgtak ki az osztrák koalából, akarják e az "orbán-tervet", vagy inkább Európát választják a spájzban lévő ruszkik helyett.

MACISAJT 2019.05.18. 17:17:56

@Pop40: "akiket épp most rúgtak ki az osztrák koalából,"

Wisfull thinking...

Marad az osztrák koalíció
2019.05.18. 13:30

Heinz-Christian Strachét Norbert Hofer követi az alkancellári poszton.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.18. 18:57:48

@röf: hát ha szerinted nincs alternatíva, akkor te tényleg nyomorultul idióta vagy

Laciiiii55 2019.05.18. 21:12:14

Ahhoz hogy a bárkizaj jobb színben tűnjön fel nektek szánalmasabb produkciót kellett volna virítani, majdnem sikerült, de mégse.

Pop40 2019.05.18. 21:14:54

@MACISAJT:

Valamit nagyon benéztél, elvtárs.

index.hu/kulfold/2019/05/18/sebastian_kurz_strache_ovp_fpo_ausztria/

Jön szépen az előrehozott választás. Hja kérem, Ausztria még azért demokrácia, nem egy Orbanisztánhoz hasonló, lótolvaj által üzemeltetett maffiaállam, ahol a hasonló eseteket elkenik az ex-fideszes polt-ok.

Jut eszembe, mit szólsz, hogy megcáfolta a vajdád lebukott bűntársa a "liberális médiatúlsúlyról" szóló hazudozásaitokat? :D

Szólnia kéne a vajdádnak a köztörvényes haverjainak, hogy ne fecsegjenek annyit.

Muhahahahaha :D :D
süti beállítások módosítása