kontramenad

O1G-zés miatt kért bocsánatot Áder János

2019. május 17. - Pintér S. Ándor

A köztársasági elnök hivatalos levélben kért elnézést az ominózus, klímaváltozásról szóló prezentációja miatt meghurcolt makói diákoktól és tanároktól.

„Tegnap a wikipédián kerestem új anyagokat a következő előadásomhoz. Ekkor szembesültem vele, hogy súlyos tévedés történt: az O1G klímakutatói körökben valójában az „Olvad 1 Gleccser” nemzetközileg elfogadott rövidítése. Ebből is látszik, hogy a magyar közoktatás mennyire korszerű is tud lenni néha, én pedig mekkora egy műveletlen szar.” – pironkodott Áder, aki az incidens miatt felelősségre vont, brutálisan megkínzott és élve eltemetett makói iskolásoknak és pedagógusaiknak bocsánatkérő levelében jó egészséget kívánt, illetve Hagymatikum belépőket is küldött.

A bejegyzés trackback címe:

https://kontramenad.blog.hu/api/trackback/id/tr3114832680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása