kontramenad

Rendhagyó gyereknapi kavalkád

2019. május 20. - Pintér S. Ándor

Idén különleges gyermeknapi programkavalkáddal kedveskednek a kicsiknek Vásárhelyen. A városi fehérjefeldolgozóban most vasárnap termékkóstolókkal és 3D-s állatos puzzleökkel várják a fehérjefeldolgozás iránt érdeklődő gyerkőcöket, de az intézmény az alkotni vágyó kisiskolásoknak rajzpályázatot is hirdet, melynek témája: „Hova kerül Buksi, miután elaltatják?”.

„Érdemes indulni a pályázaton, ugyanis a legkifejezőbb rajzot beküldő versenyző másfél mázsa csontlisztet és egy Jégvarázsos emésztőgödröt vihet majd haza.” – spoilerezte el portálunknak Fehér Jenő hentes.

Akinek a fehérjefeldolgozó programjai túl húsbavágóak lennének, azt a szennyvíztelep egy fergeteges, egész napos Zsüffland medencés bulival várja. Itt többek között a kalandvágyó gyerkőcök az ülepítő medencékben, szakképzett oktatók segítségével ismerkedhetnek meg az úszás rejtelmeivel, de a szervezők az egészséges életmódot kedvelő, szépülni vágyó szülőkre is gondoltak: ők a kozmetikai standnál próbálhatnak majd ki különböző iszappakolásokat.

Megéri tehát ellátogatni a vasárnapi ünnepi programok helyszíneire, ahol idén a jó hangulat mellett ráadásként még a jó levegő is garantált!

A bejegyzés trackback címe:

https://kontramenad.blog.hu/api/trackback/id/tr5014836886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása