kontramenad

Elstartolt a Játszható Vásárhely Program!

2019. május 30. - Pintér S. Ándor

Elsöprő többséggel szavazta meg a Közgyűlés a Játszható Vásárhely Programot. A FIDESZ-frakció városfejlesztő projektjének keretében autós játszószőnyeget terítenek ki minden, a Járható Vásárhely Programban megújult és meg nem újult közterület teljes alapterületén egyaránt, de az Önkormányzat életnagyságú matchboxokra és transformers játékokra is ír majd ki tendert, hogy a határidők mellett legyen még mit tologatni. A legfontosabb beruházás azonban a várva várt tram-trainhez kapcsolódik, ugyanis ennek vonalán pedig nem más, mint személyesen Thomas a gőzmozdony furikázza majd az utasokat.

„-Sokunk gyermekkori álma válhat most valóra. Tudom, hogy Márki-Zay Péter nem fog támogatni, de ne felnőtteskedjen itt, ez nem egy közgyűlés. Különben megmondom az óvónéninek…” – szólalt fel  a tegnapi rendkívüli közgyűlésen az értelmi szerzőnek boldogan jelentkező Hegedűs Zoltán. Nemcsak maga a javaslatcsomag, de a frakcióvezető ezen kijelentése is meglepte a polgármestert, aki utóbbira csak annyit reagált, hogy természetesen nem hagyja magát megfélemlíteni.

 

Habár a programtervezetet a Közgyűlés egyhangúlag támogatta, még a FIDESZ-frakcióban is volt, aki nemmel voksolt: Cseri Tamás legóból, saját kezűleg szerette volna felépíteni a város új könyvtárát, viszont óhaja süket fülekre talált, mindenki más szerint az így elfogadott tervezet volt a lehető legó-lcsóbb. Maga a program egyébként teljes mértékben uniós forrásból valósulna meg: az Önkormányzat már letétbe is helyezett a Monopoly Bankban kétmillió csokieurót a költségek fedezésére.

„-Remélem, nem költözik több cigány a Csengettyű közbe.” – promózta portálunknak a FIDESZ jövőbeli fejlesztéseit Témába-Vágó János.

A bejegyzés trackback címe:

https://kontramenad.blog.hu/api/trackback/id/tr6514870778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása